고추씨 오이장아찌 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 8월 11일 방송한 요리 고추씨 오이장아찌 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

고추씨 오이장아찌

재료

오이 10개, 고추씨 가루 500g, 소금 50g, 설탕 200g.

만드는 법

1. 오이는 깨끗이 씻어 물8:소금1 비율로 절인다.

2. 절여진 오이는 물기를 제거한다.

3. 고추씨가루에 소금, 설탕을 섞어놓는다.

4. 용기에 오이를 한 켜놓고 ③의 가루를 뿌리고 다시 오이를 놓고 가루를 뿌리고 맨 위에는 오이가 보이지 않을 정도로 가루를 덮어 돌로 눌러놓는다.

5. 두 달 후부터 가루를 훑어 내고 물에 씻어 얄팍하게 썰어 파, 마늘, 깨소금, 참기름을 넣고 조물조물 무쳐먹는다

방송한 요리 고추씨 오이장아찌 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Hot pepper seed cucumber pickles

material

10 cucumbers, red pepper powder 500g, salt 50g, sugar 200g.

how to make

1. Wash the cucumber cleanly and cut into the water 8: salt 1 ratio.

2. Cut the dried cucumber.

3. Mix red pepper seed powder with salt and sugar.

4. Turn on the cucumber in the container, sprinkle the powder of ③, sprinkle the cucumber on the sponge again, cover the powder with the stone so that the cucumber is not visible on the top.

5. After two months, flush the flour, wash it in water, slice it thinly, add par, garlic, sesame oil, sesame oil,

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