마키베리 쿨러
재료 : 마키베리분말 1큰술, 아몬드가루 1큰술, 레몬즙 1큰술, 플레인요거트 1/2컵, 소금 조금, 생수 1/2컵, 얼음 1/2컵, 애플민트 약간
1. 아몬드가루는 팬에서 살짝 볶아 놓는다.
2. 블렌더에 마키베리 분말과 아몬드가루, 레몬즙, 플레인 요거트, 소금, 생수, 얼음을 넣고
곱게 갈아준다.
3. 차갑게 준비한 컵에 (3)을 담고 애플민트를 곁들여 장식한다.
방송한 요리 마키베리 쿨러 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Maki Berry Cooler
Ingredients: 1 tablespoon of Makiberry powder, 1 tablespoon of almond powder, 1 tablespoon of lemon juice, 1/2 cup of plain yogurt, 1/2 of salt, 1/2 cup of water, 1/2 cup of ice, apple mint
1. Fry the almond flour slightly in the pan.
2. Add bacon powder, almond flour, lemon juice, plain yogurt, salt, mineral water, and ice to the blender.
Grind it nicely.
3. Place (3) in a coldly prepared cup and decorate with apple mint.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.