클로렐라 파래전
재료: 물파래 100g, 클로렐라 1작은술, 당근 1/3개, 밀가루 1컵 반, 물 1컵, 식용유
초간장: 간장 1큰술, 식초 1큰술, 생수 1큰술
1. 파래는 씻어 건진 뒤 물기를 빼고 당근은 채썬다
2. 밀가루에 물, 클로렐라를 넣어 반죽한 뒤 채썬 물파래, 당근을 섞는다
3. 달군 팬에 기름을 두르고 반죽을 노릇하게 부친다
4. 초간장을 곁들여낸다
방송한 요리 클로렐라 파래전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Chlorella powder
Ingredients: 100 grams of water, 1 teaspoon of chlorella, 1/3 of carrots, 1 cup of flour, 1 cup of water,
Soy sauce: 1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon vinegar, 1 tablespoon water
1. Wash the parasites, remove the water and cut the carrots.
2. Add flour, water, chlorella, knead, and then mix with water, green and carrot.
3. Put oil on the pan and make dough
4. Served with an icing sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.