클로렐라 굴밥
재료: 굴 200g, 콩나물 150g, 클로렐라 1작은술, 불린쌀 3컵, 소금, 물 3컵
굴양념: 생강술 1큰술, 다진 마늘 1작은술, 참기름 1/2큰술, 후추가루
양념간장: 간장 3큰술, 다진 파 1큰슬, 고춧가루 1큰술, 통깨
1. 굴은 남아있는 껍질을 제거 한 뒤 소금 탄 물에 가볍게 헹구어 건진다
2. 굴에 생강술 1큰술, 다진 마늘 1작은술, 참기름 1/2큰술, 후추가루로 양념을 한다
3. 냄비나 돌솥에 참기름을 두르고 불린쌀과 콩나물을 얹는다
4. 클로렐라 분말 1작은술을 넣은 밥물을 넣어 밥을 짓는다
5. 밥이 다 되면 양념한 굴을 얹어 잘 섞어준다
6. 굴밥에 양념간장을 곁들인다
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Chlorella shredded rice
Ingredients: oysters 200g, sprouts 150g, 1 teaspoon of chlorella, 3 cups of rice called, 3 cups of salt, water
Oyster sauce: 1 tablespoon ginger liquor, 1 teaspoon minced garlic, sesame oil 1/2 tablespoon, black pepper powder
Seasoning Soy sauce: soy sauce 3 tablespoons, chopped leek 1 tablespoon, red pepper 1 tablespoon, sesame
1. Remove the oysters and rinse them in salt water.
2. Add 1 tablespoon of ginger liquor, 1 teaspoon of chopped garlic, 1/2 tablespoons of sesame oil, and pepper.
3. Put sesame oil in a pot or a stone pot and add the so-called rice and bean sprouts
4. Add 1 teaspoon of chlorella powder and cook rice.
5. When the rice is cooked, put the seasoned oysters and mix them well.
6. Add seasoned soy sauce to the rice bowl
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