깐풍 오리
재료 : 오리고기 1마리, 부추, 홍고추(매운 고추), 홍당무, 완두콩, 다진 마늘, 다진 생강,
고추기름, 식용유, 밀가루, 고구마 전분, 청주, 간장, 후춧가루, 참기름
소스 재료 : 설탕, 간장, 물, 식초, 굴 소스, 후추, 레몬
1. 고구마 전분, 감자전분, 소량의 물, 식용유를 섞어 튀김 반죽을 만든다.
2. 반죽을 묻힌 오리 고기를 저온에서 고온으로 두 번 튀긴다.
3. 재료를 분량대로 섞어 깐풍 오리 소스를 만든다.
4. 팬에 고추기름, 파, 마늘, 부추를 볶다가 튀긴 오리를 넣고 센 불에서 볶아 완성한다.
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A cane duck
Ingredients: 1 duck, leek, red pepper (hot pepper), blush, peas, chopped garlic, chopped ginger,
Pepper oil, cooking oil, flour, sweet potato starch, sake, soy sauce, black pepper, sesame oil
Source ingredients: sugar, soy sauce, water, vinegar, oyster sauce, pepper, lemon
1. Mix sweet potato starch, potato starch, small amount of water and cooking oil to make deep-fried batter.
2. Dough dough is fried twice at low temperature and high temperature.
3. Mix the ingredients in small amounts to make a duck duck sauce.
4. Fry paprika oil, green onion, garlic, and leek in pan, add fried duck and fry in high heat.
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