삼선 누룽지탕
재료 : 닭 육수, 자연산 송이, 솔방울 오징어, 새우, 해삼(건해삼 불린 것), 동죽순, 브로콜리,
동구 버섯, 관자, 주꾸미, 청경채, 표고버섯, 은행, 양송이, 생강, 파, 굴 소스, 소금,
전분 가루, 찹쌀 누룽지, 청주
1. 새송이 버섯, 주꾸미, 관자, 죽순, 새우를 먹기 좋은 상태로 잘라 끓는 물에 살짝 데친다.
2. 파, 마늘, 생강, 간장을 볶다가 데친 해산물과 함께 볶는다.
3. 재료가 잠길 정도로 닭 육수를 붓고 굴 소스, 후춧가루를 넣고 물 전분으로 농도를 맞춘다.
4. 튀긴 누룽지 위에 완성된 육수를 붓는다.
방송한 요리 삼선 누룽지탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Three-line Nurungjitang
Ingredients: Chicken broth, wild prawn, pine cone, shrimp, sea cucumber (dried sea bream), bamboo shoots, broccoli,
Mushroom, mushroom, mushroom, mushroom, shiitake mushroom, bank, mushroom, ginger, leek, oyster sauce, salt,
Starch powder, glutinous rice cake, sake
1. Shrimp mushroom, jukumi, eyes, bamboo shoots, and shrimp are cut in a good condition and boiled in boiling water.
2. Fry par with garlic, ginger and soy sauce and fry with marinated seafood.
3. Pour the chicken broth so that the ingredients are locked, add oyster sauce, black pepper, and adjust the concentration with water starch.
4. Pour the finished broth onto fried rice cakes.
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