대장암 항암채소수프
재료
고구마 3개, 사과2개, 시금치 한줌, 올리고당 1/2컵, 다시마 1조각
만드는 법
1. 고구마는 쪄서 으깨고, 시금치는 데쳐서 송송썬다
2. 다시마는 물1/2컵에 1시간정도 불려 채썰고 물은 남겨둔다
3. 사과는 강판에 갈거나 커터기에 다져 냄비에 담고 올리고당, 다시마물과 졸여준다
4. 사과가 윤기 나게 졸여지면 고구마, 다시마, 시금치를 넣어서 버무려 먹는다
방송한 요리 대장암 항암채소수프 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Colon cancer carcinoma vegetable soup
material
3 sweet potatoes, 2 apples, a handful of spinach, 1/2 cup of oligosaccharide, 1 piece of kelp
how to make
1. Steam the sweet potatoes, crush the spinach, and slice it.
2. Divide kelp into 1/2 cup of water for 1 hour and leave water.
3. Apples are cut into steel plates or cutters, put them in a pot,
4. When the apples are gently soaked, put in sweet potatoes, kelp, and spinach.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.