돼지안심 스트로가노프
[재료] 홍피망 1개, 청피망 1개, 양파(큰 것)1/2개, 돼지고기 안심 300g, 우유 2컵, 마늘슬라이스 5개분량, 백포도주1/4C, 고운 고춧가루2T, 맛간장, 식용유, 밀가루1/5C, 소금, 백후추 적당량, 밥
1. 돼지고기 안심은 얄팍하게 썰어서 소금과 후추로 밑간 해 둔다.
2. 홍피망과 청피망은 길이로 1/2등분 한 뒤 씨를 빼 내어 1cm정도 두께로 모양을 살려 썰고, 양파는 2cm정도 두께로 슬라이스 한다.
3. 달군 냄비에 식용유를 두르고 마늘슬라이스를 넣어 볶다가 향이 나면 밑간해 둔 돼지고기를 넣어 슬쩍 볶다가 밀가루를 뿌리듯이 넣어 계속 볶는다.
4. 슬라이스 한 양파를 넣어 소금간을 한 뒤, 홍피망과 청피망을 넣고 볶는다.
5. 분량의 백포도주를 넣어 중불에서 끓이다가 어느정도 날아가면 우유를 부어 끓인다.
6. 끓기 시작하면 고운 고춧가루, 맛간장으로 간 한 뒤 중불에서 1분정도 끓인다.
7. 접시에 밥과 함께 담아 낸다.
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Pork relief Storkanov
[Ingredients] 1 red pepper, 1 green pepper, 1/2 onion (large) 1/2 pork, 300 g pork, 2 cups milk, 5 garlic slices, white wine 1 / 4C, red pepper 2T, Edible oil, flour 1 / 5C, salt, white pepper Appropriate amount, rice
1. Cut pork loin thinly and put in salt and pepper.
2. Red peppers and red peppers are cut in half lengthwise, then the seeds are taken out and sliced to a thickness of about 1 cm. The onions are sliced to a thickness of about 2 cm.
3. Put the cooking oil in the pan, add the garlic slice and fry. If you smell it, add the pork that you have put in the pan and fry it.
4. Put sliced onion and salt, add red pepper and blue pepper and fry.
5. Add a small amount of white wine and boil in medium heat.
6. When you start to boil, go to the red pepper powder and taste soy sauce and boil for about 1 minute.
7. Fill the dish with rice.
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