초간단 고추장
재료
물 5컵, 물엿7컵반, 고춧가루 6컵, 개량메줏가루 3컵, 소금 2~3컵, 간장 1/2컵
만드는 법
1. 물을 끓이다가 물엿을 넣고 충분히 식힌다.
2. 1에 고춧가루와 메줏가루 넣고 고루고루 혼합하여 덩어리가 지지 않게 잘 저어준다.
3. 소금과 간장으로 간을 하고 농도를 조절하여 항아리에 담는다.
방송한 요리 초간단 고추장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Hot pepper paste
material
5 cups of water, 7 cups of syrup, 6 cups of red pepper powder, 3 cups of modified fermented flour, 2-3 cups of salt, 1/2 cup of soy sauce
how to make
1. Boil the water, put the syrup and cool enough.
2. Put red pepper powder and fermented powder in 1, mix evenly and stir well to prevent lumps.
3. Season with salt and soy sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.