카카오닙스 수박빙수
재료
수박(다이스)냉동 3컵, 팥앙금 1스푼, 미숫가루 1스푼, 꿀 1/2스푼, 카카오닙스 1스푼
만드는 법
1.수박은 겉껍질을 제거하고 사방 2cm크기로 잘라 냉동시킨다
2.냉동된 수박을 믹서에 넣고 거칠게 간다
3.갈아놓은 수박을 빙수그릇에 담고 팥앙금, 미숫가루, 꿀을 올리고 마지막에 카카오닙스를 올린다.
방송한 요리 카카오닙스 수박빙수 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Cacao Nips Water Bubble Water
material
3 cups of frozen watermelon (dice), 1 spoon of ground beans, 1 spoon of ground powder, 1/2 spoon of honey, 1 spoon of cacao nives
how to make
1. Remove the outer surface of the watermelon, cut into 2cm size and freeze
2. Place the frozen watermelon in a mixer and go rough
3. Put the ground watermelon in a bowl of ice water, raise the bean jam, powder and honey, and raise the cacao nives at the end.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.