모둠채소 조림
[재료] 다시마(30g), 줄기콩 익힌 것(130g), 건표고버섯(3개), 메주콩(2컵), 곤약(100g), 다진 생강(1t), 연근(130g), 당근(1/2개)
[양념 재료] 청주(3T), 설탕(4T), 맛술(3T), 식용유(2T), 간장(6T)
1. 다시마(30g)를 반으로 잘라 찬 물에 30분 정도 불린다
2. 불린 다시마를 얇게 채 썬다
3. 냄비에 다시마 우린 물, 청주(3T), 간장(6T), 맛술(3T), 설탕(4T), 식용유(2T)를 넣어 한소끔 끓인다
4. 연근(130g)을 2cm 크기로 깍둑 썰어 식촛물에 담가둔다
5. 당근(1/2개)을 2cm 크기로 깍둑 썬다
6. 불린 표고버섯(3개)은 2cm 크기로 깍둑 썬다
7. 조림 국물이 끓으면 표고버섯, 데친 곤약(100g)을 넣는다
8. 찬물에 1시간 불린 메주콩(2컵)을 넣고 10분 정도 조린다
9. 연근, 당근, 다시마를 넣어 센 불에 조리다가 양념이 배면 불을 줄여 조린다
10. 다진 생강(1t)을 넣는다
11. 익힌 줄기콩(130g)을 1cm 길이로 썰어 고루 섞는다
12. 다시마콩조림을 그릇에 담는다
방송한 요리 모둠채소 조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stewed vegetables
Ingredients: Kebabs (30g), stem beans (130g), dried shiitake mushrooms (3), beans (2 cups), konjac (100g), chopped ginger (1t), lotus root (130g) 2)
[Seasoning materials] Cheongju (3T), Sugar (4T), Taste (3T), Edible oil (2T), Soy sauce (6T)
1. Cut kelp (30 g) in half and call it cold water for about 30 minutes
2. Thinly slice the kelp
3. Put the kelp in the pot We add water, sake (3T), soy sauce (6T), sweet sake (3T), sugar (4T) and cooking oil (2T)
4. Cut the lotus root (130g) into 2cm size and dip it in the cauliflower
5. Cut the carrots (1/2) into 2cm pieces.
6. Shiitake mushrooms (3 pieces) are sliced to 2cm size
7. When boiled broth is boiled, add mushroom, poached konjac (100g).
8. Add 1 teaspoon of meju (2 cups) to cold water and stir for 10 minutes.
9. Put lotus roots, carrots and kelp and cook in a fire.
10. Add chopped ginger (1 t).
11. Stir the boiled stem beans (130g) into 1cm length and mix thoroughly
12. Put kelp soybean paste in a bowl
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