어묵탕
[재료] 어묵 500-600g, 곤약 160g, 대파, 만능간장 적당량
[다시마 육수]물 6C, 무 200g, 청주 1T, 다시마 8*8 1장-무는 큼직하게 썰어 분량의 물, 다시마와 함께 냄비에 담아 15분정도 끓인 뒤,
무는 말캉해지면 건져둔다.
1. 곤약은 먹기 좋게 썰어둔다.
2. 냄비에 다시마육수를 넣고 중불에 올린다. 끓기 시작하면 어묵, 곤약, 대파, 만능간장을 넣어 마무리한다.
방송한 요리 어묵탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Omuk tang
[Ingredients] 500-600g fish cake, konjac 160g, green onion, soy sauce suitable amount
[Kelp seeds] Water 6C, 200g, 200g, Cheongju 1T, kelp 8 * 8 1 - Bread with a large amount of water and kelp in a pot, boil for about 15 minutes,
When it gets cold, it is saved.
1. Cut konjac to eat well.
2. Put the kelp soup into a pan and put it on a medium heat. When it starts to boil, it finishes by adding fish paste, konjac, green onion, soy sauce.
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