멸치아몬드볶음
[재료] 아몬드 50g, 마늘소스4T, 다진 생강1/4t, 다진 쪽파 3T, 설탕1T, 물엿2T, 지리멸치90g,
만능간장1T, 통깨 적당량
1. 아몬드는 가로로 3등분해 썰어 마른 팬에 노릇하게 볶고, 지리멸치도 마른 팬에 수분이 날아가도록 볶아 둔다.
2. 달군 팬에 마늘소스, 다진 생강을 넣어 볶다가 볶은 멸치와 아몬드를 넣고 만능간장, 설탕을 넣고 섞어가며 볶는다.
3. 다진 쪽파, 물엿, 통깨를 넣어 고루 섞어가며 살짝만 볶아 낸다.
방송한 요리 멸치아몬드볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried anchovy almonds
[Ingredients] Almond 50g, garlic sauce 4T, chopped ginger 1 / 4t, minced beef 3T, sugar 1T, syrup 2T, geo anchovy 90g,
Universal soy sauce 1T, sesame seeds suitable amount
1. Almonds are sliced into three equal parts and fried in a dry pan, and the anchovy is anchored in a dry pan so that water can be blown away.
2. Put the garlic sauce and chopped ginger in the pan, add the roasted anchovy and the almonds, add the soy sauce and the sugar and mix.
3. Chopped chicken wings, syrup, and sesame seeds are mixed together and fried slightly.
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