버섯불고기
[재료] 쇠고기 40g, 생표고 20g, 생느타리 20g, 팽이버섯 15g, 양파&당근 1개, 배즙 약간, 마늘쫑
[양념] 간장, 다진 마늘, 다진파, 후추가루, 깨소금, 후추, 참기름, 청주
1. 쇠고기는 설탕대신 배즙으로 연육한다. 너무 많이 사용하면 육질이 부서지므로 주의한다.
2. 버섯을 포함한 각 재료들을 손질해 준비한다.
3. 양념장을 준비해 쇠고기와 버섯을 각각 재워 놓는다.
4. 준비된 재료를 함께 넣고 볶는다.
방송한 요리 버섯불고기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mushroom bulgogi
[Ingredients] 40g of beef, 20g of raw paper, 20g of raw oyster, 15g of top mushroom, 1 onion & carrot, a little juice, garlic
[Seasoning] Soy sauce, chopped garlic, chopped green onion, black pepper, sesame seeds, pepper, sesame oil, sake
1. Beef is porked instead of sugar. If you use too much, be careful because meat quality will be broken.
2. Prepare each material including mushroom.
3. Prepare marinade sauce and put beef and mushroom on each side.
4. Put the ingredients together and fry them.
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