만능간장
[재료]
간장 2컵, 맛술 2컵, 다시마 8*8 1장, 대파 흰부분 1대, 통후추 10알, 통마늘 10알,
양파 1/2개, 청양고추 2개, 레몬 1/2개, 물 1컵, (사과, 당근, 생강??) 적당량
1. 냄비에 분량의 간장과 물을 넣는다.
2. 간장과 동량의 맛술을 넣는다.
3. 사과, 당근, 생강은 슬라이스한다.
4. 1에 통후추, 다시마, 청양고추를 넣는다.
5. 마늘과 양파, 사과, 당근, 생강을 넣고 끓인다.
6. 식은 간장을 체에 거른 후, 레몬을 넣는다.
방송한 요리 만능간장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Universal soy sauce
[material]
2 cups of soy sauce, 2 cups of tartar sauce, 8 pieces of kelp, 1 piece of white meat, 1 piece of white meat, 10 pieces of peanuts, 10 pieces of garlic,
1/2 onion, 2 red pepper, 1/2 lemon, 1 cup water (apple, carrot, ginger ??) Appropriate amount
1. Put a small amount of soy sauce and water in a pan.
2. Put the same amount of soy sauce.
3. Slice apples, carrots and ginger.
4. Put 1 tablespoon, kelp, and red pepper in 1.
5. Garlic, onions, apples, carrots, ginger and boil.
6. After sifting soy sauce into sieve, add lemon.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.