황금송이버섯식초
[재료] 황금송이버섯 한줌, 천연발효식초 1.5L
1. 씻어 물기 제거한 황금송이버섯을 적당한 크기로 찢는다.
2. 소독한 병에 황금송이버섯을 넣고, 버섯이 잠길 만큼 식초를 부은 다음 그늘진 곳에서 1주일 정도 냉장 보관한다.
방송한 요리 황금송이버섯식초 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Golden pine mushroom vinegar
[Materials] A handful of golden pine mushrooms, natural fermented vinegar 1.5L
1. Rinse the golden matsutake mushrooms washed with water to a suitable size.
2. Put golden pine mushroom in sterilized bottle, pour vinegar so that mushrooms are locked, and store in refrigerator for about one week in shady place.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.