파파야멜론양갱
[재료] 파파야멜론 2~3개, 한천가루 10g, 물 250ml, 꿀 약간
1. 한천가루를 물에 10분 정도 불린 후 중불에 끓어오르면 한김 식힌다.
2. 강판에 갈아준 파파야멜론에 꿀을 약간 섞고, 끓인 한천물을 섞은 후 10분 정도 끓인 다음 한김 식힌다.
3. 양갱틀에 넣고 냉장 보관한다.
방송한 요리 파파야멜론양갱 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Papaya Melon Yokan
[Ingredients] 2 ~ 3 papaya melon, agar powder 10g, water 250ml, a little honey
1. Agar powder is soaked in water for 10 minutes.
2. Add a little honey to the papaya melon that has been grinded on the steel plate, mix the boiled agar water, boil it for about 10 minutes, and cool it.
3. Store in refrigerator for 4 hours.
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