풋고추잡채
재료 : 돼지고기 100g, 아삭이고추 3개, 홍고추 2개, 표고버섯 2장, 양파 1/2개, 생강, 마늘, 굴소스 1과1/2큰술, 설탕 1작은술, 참기름 1작은술, 고추기름 1큰술
고기 양념 - 간장 1작은술, 술 1작은술, 다진 생강 약간, 후추 약간
1. 풋고추, 홍고추, 양파, 표고, 돼지고기를 채 썰어 준비한다.
2. 프라이팬에 고추기름을 두른다
3. 마늘과 생강을 넣어 향을 내준다
4. 끓어서 향이 날 때 돼지고기를 넣어준다
5. 간장, 맛술, 후춧가루를 넣어준다
6. 풋고추를 제외한 나머지 재료를 넣어준다
7. 굴소스, 설탕을 3:1비율로 넣어준다
8. 풋고추를 넣어준다
9. 참기름을 살짝 둘러준다
방송한 요리 풋고추잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Green pepper
Ingredients: 100g pork, 3 chopped red peppers, 2 red peppers, 2 shiitake mushrooms, 1/2 onion, ginger, garlic, 1 ounce tablespoons of oyster sauce, 1 teaspoon sugar, 1 teaspoon sesame oil, 1 tablespoon oil
Meat seasoning - 1 teaspoon soy sauce, 1 teaspoon liquor, chopped ginger slightly, pepper slightly
1. Prepare green pepper, red pepper, onion, shiitake and pork.
2. Put pepper oil in a frying pan.
3. Incense garlic and ginger
4. Boil and add pork when you smell
5. Add soy sauce, sweet sake, and black pepper.
6. Add the remaining ingredients except green pepper.
7. Add oyster sauce and sugar at a 3: 1 ratio
8. Put green pepper
9. Gently wrap the sesame oil
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