고추장 오겹살 구이
재료
오겹살1.5kg
양념 : 고추장1/2컵, 고춧가루1/2컵, 설탕1/4컵, 마늘1½T, 미림5T, 후추가루1t, 참기름1⅓T
만드는 법
1.삼겹살은 얼려서 0.7cm 두께로 썬다.
2.분량의 양념을 골고루 섞어준다
3.삼겹살이 언 상태로 양념을 앞뒤로 발라 반으로 접은 다음 통에 담는다.
4.하루정도 냉장고에서 숙성 시킨다.
5.숯불에서 구은다음, 먹기 좋은 크기로 잘라 뜨거운 판에 옮겨 낸다.
방송한 요리 고추장 오겹살 구이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Hot pepper paste
material
1.5 gr
Seasoning: 1/2 cup of red pepper paste, 1/2 cup of red pepper powder, 1/4 cup of sugar, 1½ t of garlic, 5 t of mirim, 1 t of pepper powder, 1 t of sesame oil
how to make
1. Frozen pork should be cut to 0.7cm thickness.
2. Mix the amount of spices evenly
3. Pork is rolled back and forth in a frozen state, folded in half, then put in a container.
4. Aging in the refrigerator for about a day.
5. Roast from charcoal, cut to size to eat, and move to hot plate.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.