무, 풋마늘 된장 장아찌
재료
풋마늘 1단, 무1개
양념:된장4컵, 고추장2/3컵, 고춧가루1/2컵, 새우가루4스푼, 멸치액젓3큰술, 꿀2/3컵, 설탕2/3컵
만드는 법
1.풋마늘은 깨끗하게 씻어 심심한 소금물에 담가 하룻밤 절여 헹군다.
무는 두툼하게 썰어 꾸득하게 말린다.
분량의 양념을 골고루 섞는다.
절여진 풋마늘을 3뿌리씩 잡아 양념을 발라 꽈리를 틀어서 통에 담는다.
※ 10~15일 후 먹을 수 있다.
방송한 요리 무, 풋마늘 된장 장아찌 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Radish, green pepper paste
material
One foot of garlic, one without
Seasoning: 4 miso miso, 2/3 cup hot pepper paste, 1/2 cup red pepper powder, 4 tablespoons shrimp powder, 3 tablespoons anchovy sauce, 2/3 cup of honey, 2/3 cup of sugar
how to make
1. Wash the foot garbage cleanly, soak in damp brine, and rinse overnight.
The bean is sliced to dryness.
Mix the amount of spices evenly.
Bring the roasted garlic to 3 roots, apply seasoning, turn the chili, and put it in a container.
※ 10 to 15 days after eating can be.
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