애호박 장떡
재료
애호박1개, 풋고추20개, 홍고추10개, 마늘쫑3개, 깻잎1묶음, 찹쌀가루1컵, 멥쌀가루1컵, 된장2T, 고추장2T, 식용유 적당량
만드는 법
1.호박 1cm 길이로 곱게 채 썬다. 청,홍고추, 마늘쫑, 깻잎도 같은 크기로 썬다.
2.찹쌀, 멥쌀가루에 된장과 고추장을 넣고 골고루 섞어 되직하게 반죽한다.
(채소를 넣어 묽어 질것을 감안한다.)
3.반죽에 다져놓은 채소를 넣고 고루 섞어 둥글게 빚어 냉동 보관한다.
방송한 요리 애호박 장떡 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Zucchini
material
1 zucchini, 20 green peppers, 10 red peppers, 3 garlic beans, 1 bag of sesame leaves, 1 cup of glutinous rice powder, 1 cup of rice flour, miso 2T,
how to make
1. Slice the pumpkin 1cm long finely. Cut blue, red pepper, garlic, and sesame leaves to the same size.
2. Add glutinous rice and fermented rice flour into a mixture of miso and kochujang.
(Considering that the vegetables will be diluted with water.)
3. Put the vegetables in the dough and mix them evenly.
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