애호박 갈치 찌개
재료
갈치 3토막, 애호박 1, 양파 1, 진간장 3T, 설탕 1t, 대파 1대, 소금 약간,고춧가루 2T, 청주 1T, 생강 1t, 다진 마늘 2T, 물 4C
만드는 법
1. 갈치는 손질해서 재빠르게 바닷물 정도의 소금물에 씻어 소금을 살짝 뿌려둔다.
2. 양파, 대파는 굵게 썰고 호박은 굵직굵직하게 썬다.
3. 간장, 설탕, 청주, 생강즙, 마늘, 고춧가루를 분량대로 섞는다.
4. 물에 양념을 섞고 호박, 양파를 먼저 끓인다.
5. 찌개 국물이 팔팔 끓을 때 갈치를 얹어 25분정도 끓인다.
6. 내기 직전에 대파, 청.홍 고추를 올려낸다.
방송한 요리 애호박 갈치 찌개 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Zucchini
material
1 t of garlic, 1 tsp of sugar, 1 tsp of garlic, 1 tsp of salt, 2 t of red pepper powder, 1 t of sake, 1 t of ginger, 2 t of chopped garlic, 2 t of water, 4 c of garlic
how to make
1. The hair is cleaned, washed quickly with salt water, and sprinkled with salt.
2. Cut the onion and green onion thickly and the pumpkin thickly.
3. Mix soy sauce, sugar, sake, ginger juice, garlic, and red pepper powder.
4. Mix seasoning and boil pumpkin and onion first.
5. When boiling broth is boiled, put on a bra and boil for about 25 minutes.
6. Immediately before betting, pick up the red pepper, red pepper and red pepper.
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