검은콩 묵사발 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 8월 13일 방송한 요리 검은콩 묵사발 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

검은콩 묵사발

재료: 검은콩1컵, 볶은 콩가루1큰술, 오이1/3개, 방울토마토2개, 도토리묵1/2모, 소금 조금, 얼음 적당량

1 검은 콩은 4시간 동안 불린 다음 냄비에 넣고 고소한 맛이 나도록 끓인다.

2 1의 삶은 콩은 식힌 다음 물과 같이 곱게 갈아 볶은 콩가루와 섞어 둔다.

3 오이는 곱게 채를 썰어서 찬 물에 헹궈서 물기를 제거하고, 방울토마토도 씻어서 반으로 잘라둔다.

4 도토리묵은 헹군 다음 곱게 채를 썰어서 준비한다.

5 그릇에 도토리묵을 넣고 고명을 얹고 얼음과 콩물을 넣어서 낸다.

방송한 요리 검은콩 묵사발 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Black bean sauce

Ingredients: 1 cup of black beans, 1 tablespoon of roasted soybean flour, 1/3 of cucumber, 2 pieces of Tomato Tomato, 1/2 of corn syrup, a little salt, a suitable amount of ice

1 Black beans are cooked for 4 hours, then put in a pan and simmer for a tasty taste.

2 1 The boiled beans are cooled and then mixed with finely ground soy flour as water.

3 Cucumbers are sliced finely, rinse in cold water to remove water, rinse tomatoes and cut in half.

4 Rinse the dorokmuk and cut it nicely.

5 Put the porridge in the bowl and put the famous, put out ice and beans.

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