검은콩 묵사발
재료: 검은콩1컵, 볶은 콩가루1큰술, 오이1/3개, 방울토마토2개, 도토리묵1/2모, 소금 조금, 얼음 적당량
1 검은 콩은 4시간 동안 불린 다음 냄비에 넣고 고소한 맛이 나도록 끓인다.
2 1의 삶은 콩은 식힌 다음 물과 같이 곱게 갈아 볶은 콩가루와 섞어 둔다.
3 오이는 곱게 채를 썰어서 찬 물에 헹궈서 물기를 제거하고, 방울토마토도 씻어서 반으로 잘라둔다.
4 도토리묵은 헹군 다음 곱게 채를 썰어서 준비한다.
5 그릇에 도토리묵을 넣고 고명을 얹고 얼음과 콩물을 넣어서 낸다.
방송한 요리 검은콩 묵사발 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Black bean sauce
Ingredients: 1 cup of black beans, 1 tablespoon of roasted soybean flour, 1/3 of cucumber, 2 pieces of Tomato Tomato, 1/2 of corn syrup, a little salt, a suitable amount of ice
1 Black beans are cooked for 4 hours, then put in a pan and simmer for a tasty taste.
2 1 The boiled beans are cooled and then mixed with finely ground soy flour as water.
3 Cucumbers are sliced finely, rinse in cold water to remove water, rinse tomatoes and cut in half.
4 Rinse the dorokmuk and cut it nicely.
5 Put the porridge in the bowl and put the famous, put out ice and beans.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.