토마토 오이 두반장 무침
재료
오이 1개, 토마토 2개, 대파 1대, 생강 1/2쪽, 소금
양념 - 두반장 2큰술, 고추기름 1큰술, 레몬즙 2큰술, 설탕 3큰술, 식초 1큰술
만드는 법
1. 오이는 소금으로 문지르며 가시를 잘 씻어 길이로 잘라 작은스픈으로 씨를 빼고 한입 크기로 썰고, 토마토도 한입크기로 썬다
2. 생강은 곱게 채쳐서 물에 여러번 헹군다
3. 양념을 먼저 만들어 절인오이, 토마토, 생강채를 넣어 버무려낸다
방송한 요리 토마토 오이 두반장 무침 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Tomato paste
material
1 cucumber, 2 tomatoes, 1 green onion, ginger 1/2 side, salt
Seasoning - 2 tablespoons, 1 tablespoon chili oil, 2 tablespoons lemon juice, 3 tablespoons sugar, 1 tablespoon vinegar
how to make
1. Rinse the cucumber with salt, wash the thorns thoroughly, cut into lengths, cut into small pieces, cut into small pieces, cut into small pieces
2. Fill the ginger nicely and rinse the water several times.
3. Make seasoning first, pickled cucumber, tomato and ginger.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.