새우 배추전
1. 밀가루에 멸치·다시마 육수를 넣어 반죽을 되직하게 만든다
2. 반죽에 달걀 하나를 풀어 넣고 마른 새우를 넣어준다
3. 배추를 데친다
4. 데친 배추에 밀가루를 묻혀준다
5. 반죽을 배추에 골고루 묻힌다
6. 프라이팬에 노릇노릇하게 굽는다
7. 맛간장, 재래간장, 식용유, 다진 마늘, 들깻가루, 통깨, 홍고추, 쪽파, 들기름을 넣어 양념장을 만든다
방송한 요리 새우 배추전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Shrimp pasteurization
1. Put anchovy, kelp, and broth in flour to make the dough repeat
2. Loosen one egg in the dough and add dry shrimp.
3. Chinese cabbage
4. Add the flour to the poached cabbage
5. The dough is placed evenly on the cabbage.
6. Baked in a frying pan
7. Taste soy sauce, traditional soy sauce, cooking oil, chopped garlic, garlic, sesame, red pepper, sage, perilla oil to make marinade
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