고추 잡채
재료 : 아삭이고추 5개, 청고추 3개, 청양고추 2개, 홍고추 1개, 양파 1/4개, 돼지고기 안심 100g
돼지고기 밑간 : 청주 1T, 소금, 후춧가루 약간, 다진 마늘 1t
양념 : 굴소스 1T, 간장 1t, 난유 1t, 소금, 후춧가루 약간
1. 고추와 양파는 채 썰어 준비한다.
2. 다진 마늘 1t과 청주 1T, 후춧가루, 소금으로 밑간한 돼지고기를 볶는다.
3. 고기에 채 썬 채소를 넣고 간장 1t, 굴소스 1T을 넣은 후 센 불에서 익힌다.
4. 난유 1t을 두른 후 마무리한다.
방송한 요리 고추 잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Pepper
Ingredients: 5 pieces of chopped red pepper, 3 pieces of blue pepper, 2 pieces of red pepper, 1 piece of red pepper, 1/4 of onion, 100g of pork loin
Pork Meat: Chongju 1T, salt, pepper slightly, chopped garlic 1t
Seasoning: oyster sauce 1 T, soy sauce 1 t, oil 1 t, salt, pepper slightly
1. Prepare chilli and onion.
2. Chopped garlic 1 t, chongju 1T, pepper, salt and fried pork with the base.
3. Put the vegetables on the meat and add 1 t of soy sauce and 1 t of oyster sauce.
4. Cover with 1 t of oil and finish.
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