묵은지 들기름 잡채
재료
당면 2줌, 묵은지 1/4포기, 소고기 잡채용 200g, 양파 1개, 빨강파프리카 1/2개, 청피망 1개, 표고버섯 4개, 느타리버섯 1줌, 들기름 1/2컵, 포도씨유 3큰술
양념장:간장 3큰술, 설탕 1큰술, 들기름 3큰술, 깨 약간
당면 삶기:물 2리터(10컵), 간장 5큰술, 포도씨유 2큰술
만드는 법
1. 묵은지는 고춧가루가 묻어있지 않도록 잘 씻어 채썬다
2. 양파, 파프리카, 피망, 표고버섯, 느타리버섯도 채썬다
3. 들기름 1/2컵과 포도씨유 3큰술을 섞어둔다
4. 팬에 섞은기름을 두르고 양파, 버섯, 피망, 파프리카 순으로 차례 차레 볶아낸다
5. 고기에 양념장을 넣어 밑간을 해서 볶다가 김치도 넣어서 볶는다
6. 당면을 삶아서 건져 들기름을 살짝 뿌려둔다
7. 볼에 당면과 볶은 재료를 넣고 양념을 넣어 버무려 낸다
방송한 요리 묵은지 들기름 잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mukeunji Perilla chop suey
material
2 handfuls of juice, 1/4 handful of beans, 200 grams of beef job, 1 onion, 1 red paprika, 1 green pepper, 4 shiitake mushrooms, 1 mushroom, 1/2 cup oilseed, grape seed oil Tablespoon
Sauce: 3 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon sugar, 3 tablespoons of sesame oil, sesame
2 tablespoons of water, 5 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons of grape seed oil
how to make
1. Wash and chop it so that the red pepper is not buried
2. Add onions, paprika, green pepper, shiitake mushroom and oyster mushroom.
3. Mix 1/2 cup of oiled oil and 3 tablespoons of grape seed oil.
4. Fry the oil mixed with pan, turn on the onion, mushroom, green pepper and paprika in order.
5. Put the sauce on the meat, fry it, fry it with the kimchi
6. Boil the face and sprinkle it slightly.
7. Put the dough and roasted ingredients in the bowl and add the sauce.
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