오이 뱃두리
재료 : 오이 5개, 쇠고기(업진살) 300g, 굵은 소금 5큰술, 붉은 고추 1개, 통깨 1큰술
고기양념 : 고추기름 1큰술, 간장 1큰술, 설탕 1/2큰술, 다진 파 1작은술, 다진 마늘 1작은술, 소금, 후춧가루
1. 오이를 4등분 해서 씨를 도려낸 다음 소금에 절인다.
2. 면보에 절인 오이를 넣고 꽉 짜준 후 달군 팬에 재빨리 볶는다.
3. 고추기름, 간장, 설탕, 다진 파와 마늘, 소금, 후추로 양념장을 만든다.
4. 양념장에 다니 소고기를 무친 뒤 팬에 볶아준다.
5. 오이와 볶은 소고기를 버무린 후 홍고추, 통깨로 마무리한다.
방송한 요리 오이 뱃두리 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Cucumber
Ingredients: 5 cucumbers, 300g beef, 5 tablespoons of coarse salt, 1 red pepper, 1 tablespoon sesame
Meat seasoning: 1 tablespoon chili oil, 1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon sugar, 1 tsp minced paprika, 1 tsp minced garlic, salt, black pepper
1. Divide the cucumber into 4 equal parts, cut the seeds out, and consume salt.
2. Put the pickled cucumber in the face and tighten it quickly and fry it to the pan.
3. Make marinade with chili oil, soy sauce, sugar, chopped green onion, garlic, salt, and pepper.
4. Bring the beef to the sauce and roast it in the pan.
5. After cucumber and roasted beef are mixed, finish with red pepper and sesame.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.