가지강정
재료 : 가지 3개, 튀김기름 2컵, 소금 약간
가지반죽 : 녹말가루 1컵, 튀김가루 1/2컵, 소금 약간, 찬 얼음물 2컵
강정양념 : 고추기름 2큰술, 간장 1큰술, 청주 1큰술, 맛술 1큰술, 올리고당 1큰술
1. 손질한 가지를 동그랗게 썰고 소금을 뿌린 뒤 헹궈낸다.
2. 가지에 녹말가루와 튀김반죽을 입혀 바삭하게 튀겨준다.
3. 가지 튀김을 고추기름, 간장, 청주, 맛술, 올리고당을 넣은 소스에 버무린다.
방송한 요리 가지강정 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Gangjeong
Ingredients: 3 eggplant, 2 cups of fried oil, salt
Eggplant: 1 cup of starch powder, 1/2 cup of frying powder, 2 tablespoons of salt, cold ice water
Gangjung sauce: 2 tablespoons of chili oil, 1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon of sake, 1 tablespoon of liquor, 1 tablespoon of oligosaccharide
1. Cut one branch into round, sprinkle salt and rinse.
2. Spread starch powder and tempura batter on crisps.
3. Fried eggplant, chili oil, soy sauce, sake, flavor, oligosaccharide sauce is put.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.