시래기 고등어조림
재료 : 황태, 표고버섯, 다시마, 사골국물, 생강, 마늘, 고춧가루, 간장
고등어, 시래기, 풋고추, 양파
만드는 법
1. 황태 대가리와 표고버섯, 다시마로 육수를 낸다
2. 잘 우려낸 육수에 사골 국물과 생강, 마늘, 고춧가루, 간장을 넣어
양념장으로 준비한다
3. 냄비에 준비된 시래기를 깔고 그 위에 고등어를 얹어준다
4. 시래기와 고등어에 양념장을 끼얹는다
5. 풋고추와 양파를 얹고 2시간을 푹 끓여준다
방송한 요리 시래기 고등어조림 레시피를 참고하세요..
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Stewed mackerel
Ingredients: chrysanthemum, shiitake, kelp, broth, ginger, garlic, red pepper, soy sauce
Mackerel, seagrass, green pepper, onion
how to make
1. Chowder, shiitake mushrooms, and seaweed with kelp
2. Add the broth, ginger, garlic, red pepper powder and soy sauce to the well-fed broth.
Prepare with marinade
3. Put the prepared seagull in the pot and put mackerel on it
4. Put sauce on mackerel and mackerel
5. Put green pepper and onion and simmer for 2 hours
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