곤드레 보리밥 레시피 ( 요리법, 만들기 )

MBC 기분좋은날 2015년 4월 2일 방송한 요리 곤드레 보리밥  레시피 ( 요리법, 만들기 )를 간단히 소개합니다.

곤드레 보리밥

재료 : 곤드레, 보리, 쌀, 들기름

만드는 법

1. 달궈진 밥솥에 들기름을 두르고 불린 보리를 넣어 볶아준다
- 쌀은 30분 정도, 보리는 2시간 이상 충분히 불린다. (찰보리는 2시간, 메보리는 10시간 이상)

2. 볶은 보리에 쌀을 넣고 더 볶아준다

3. 다 볶아진 보리와 쌀에 물을 붓는다
- 곤드레에 수분이 있기 때문에 물은 평소보다 적게 넣는다

4. 준비해 둔 곤드레를 넣고 밥을 한다

방송한 요리 곤드레 보리밥   레시피를 참고하세요..

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Gondola barley rice

Ingredients: bonito, barley, rice, perilla

how to make

1. Fill the cooked rice cooker with sesame oil and put the called barley in it.
- Rice is about 30 minutes, barley is more than enough for 2 hours. (2 hours for purgatory, 10 hours or more for mebori)

2. Add rice to roasted barley and fry more

3. Pour water into roasted barley and rice
- Water is less than usual because water is in the gondola.

4. Put the prepared gondolas and cook them.

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