저염 간장
재료
시판 양조간장, 채소 우린 물, 설탕, 맛술, 사과, 레몬
만드는 법
1. 식초를 넣은 물에다 양파, 마늘, 대파, 당근, 표고버섯을 넣고 6시간 정도 둔다.
2. 냄비에 물을 넣고 건 고추, 대추, 물에 담가둔 채소,
통후추를 넣고 한소끔 끓인다.
3. 한번 끓인 물을 버리고 다시 물을 받아 6시간 푹 끓인다.
4. 채소 우린 물에 시판 양조간장, 설탕, 맛술을 넣고 끓인다.
방송한 요리 저염 간장 레시피를 참고하세요..
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MBC pleasant day February 5, 2015 broadcast We introduce brief recipe (recipe) of low-salt soy sauce.
Low salt soy sauce
material
Commercial brewed soy sauce, vegetables We water, sugar, sake, apple, lemon
how to make
1. Put onion, garlic, green onions, carrots and shiitake in water with vinegar and leave for 6 hours.
2. Put the water in the pot, dry chili, jujube, vegetables immersed in water,
Tonghukchu put in and boil slightly.
3. Discard the boiled water once, take the water again and simmer for 6 hours.
4. Vegetables We add boiled soy sauce, sugar, and syrup to water and boil.
Please refer to the cooked low-salted soy sauce recipe.
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