브라운 카레 폭찹
재료 : 돼지고기, 양파, 매운 고추, 파인애플, 브로콜리, 파프리카, 브라운 카레 가루, 닭육수
만드는법
1. 돼지고기는 한입 크기로 썰어준다
2. 기름을 두른 프라이팬에 양파를 넣고 볶아준다
3. 양파가 적당히 익으면 돼지고기를 넣고 매운 고추를 넣어 볶아준다
4. 돼지고기가 익으면 파인애플, 브로콜리, 파프리카를 넣어준다
5. 재료가 다 볶아지면 브라운 카레 가루를 넣고 볶아준다
6. 어느 정도 볶은 후 닭 육수를 넣어 걸쭉할 때까지 저어가며 볶아준다
#####################################
Brown curry pork chops
Ingredients: pork, onion, hot pepper, pineapple, broccoli, paprika, brown curry, chicken broth
how to make
1. Cut pork into bite size
2. Put onions in an oil-frying pan and fry them.
3. If the onion is cooked moderately, add pork and add hot pepper.
4. If the pork is ripe, add pineapple, broccoli and paprika.
5. If the ingredients are roasted, add brown curry powder and fry them.
6. After some roasting, add chicken broth and stir until it is thick.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.