직화 짜장 곤약면 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 7월 9일 방송한 요리 직화 짜장 곤약면 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

직화 짜장 곤약면

재료 : 양파, 돼지고기, 다진생강, 춘장, 녹말가루, 당근, 애호박, 곤약면, 치킨파우더

만드는법

1. 양파를 적당한 크기로 자른다

2. 포도씨유를 두른 프라이팬에 돼지고기와 다진 생강을 넣어 볶아준다

3. 돼지고기가 적당히 익었을 때 양파를 넣어준다

4. 돼지고기와 양파가 익었을 때 춘장을 넣어준다

5. 춘장을 넣은 뒤 녹말가루 물을 넣고 잘 저어준다

6. 마지막에 당근과 애호박을 넣어 잘 저어준다

7. 곤약면을 끓는 물에 데쳐 준비한다

8. 끓인 짜장에 치킨 파우더를 넣어 감칠맛을 더해준다

9. 준비된 곤약면에 직화 짜장을 얹으면 완성!

방송한 요리 직화 짜장 곤약면 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Directly cooked konjac cotton

Ingredients: onion, pork, chopped ginger, spring rolls, starch powder, carrots, zucchini, konnyaku, chicken powder

how to make

1. Cut the onion to a suitable size.

2. Put pork and chopped ginger in frying pan with grape seed oil.

3. Add the onion when pork is cooked properly.

4. When the pork and onion are cooked, put the brook.

5. Put the spring rolls and add the starch powder and stir well.

6. Add carrots and zucchini at the end and stir well.

7. Prepare the konnyaku surface in boiling water.

8. Put chicken powder in boiled daikon sauce to add flavor

9. If you put the jelly-bean jelly on the prepared konnyaku surface, you are finished!

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