토마토소스샐러드
[재료] 양배추 120g, 당근 1/2개, 샐러리 20g, 깻잎 5장, 빨강소스 130g, 식초 1T, 레몬즙 약간
1. 당근, 양배추, 깻잎은 가늘게 채 썰어 둔다.
2. 샐러리는 섬유질을 제거하고 길게 슬라이스한다.
3. (1)과 (2)에 식초, 레몬즙을 넣어 잘 섞어서 절인다.
4. 빨강소스를 넣어 잘 섞어 낸다.
방송한 요리 토마토소스샐러드 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Tomato sauce salad
[Ingredients] Cabbage 120g, 1/2 carrots, 20g celery, 5 leaves, 15g red sauce, 1T vinegar, a little lemon juice
1. Cut carrots, cabbage, and sesame leaves into thin slices.
2. Remove celery fiber and slice it long.
3. Add vinegar and lemon juice to (1) and (2) and mix well.
4. Add red sauce and mix well.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.