토마토소스오믈렛
[재료] 계란(유정란)4개, 빨강소스 200g, 생햄 2장, 이태리 파슬리 다진 것, 소금, 후추, 올리브오일 적당량
1. 볼에 계란을 넣어 풀고 소금, 후추를 넣어 잘 섞는다.
2. 프라이팬에 올리브오일 1T를 넣어 중불에서 팬이 따뜻해지면 (1)을 흘려 넣는다.
3. 내열성 주걱으로 팬의 밑바닥을 크게크게 긁어주면서 익힌다.
4. 반숙상태가 되면 빨강소스를 넣고 살짝 위에 넓게 바른 후, 밑바닥이 살짝 노릇하게 굽는다.
5. 접시에 미끄러지듯이 옮겨 담은 뒤 이태리파슬리를 뿌리고 생햄을 얹어 낸다.
방송한 요리 토마토소스오믈렛 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Tomato sauce omelet
[Ingredients] Egg (egg yolk) 4 pieces, red sauce 200g, 2 raw ham, Italian parsley chopped, salt, pepper, olive oil Appropriate amount
1. We put egg in ball and loosen, and put salt, pepper and mix well.
2. Put 1 t of olive oil in frying pan and pour (1) when pan becomes warm in medium heat.
3. Heat the bottom of the pan with a large scraper to cook with a spatula.
4. When it is in a boiling state, put red sauce and spread lightly over it, and bake the bottom slightly.
5. Slip on a plate, sprinkle with Italian parsley, and put the ham on top.
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