토마토소스닭조림
[재료] 닭다리살 500g, 빨강소스 250g, 백포도주 1/2C, 올리브오일, 소금, 후추, 간장 적당량
1. 닭다리는 껍질을 벗겨 종이타월로 물기를 제거한다. 프라이팬에 올리브오일 2T를 넣고 강불에서 노릇하게 전체를 굽는다.
2. 닭다리를 냄비에 담고 붉은 소스, 소금 조금, 간장을 넣는다.
3. (1)의 팬에 기름기를 닦아내고 백포도주를 넣고 중불에서 끓으면 (2)의 냄비에 담고 물을 넣고 다시 한 번 끓여 (2)의 냄비에 붓는다.
4. (3)을 중불에 올려 살짝 끓으면 약불로 해서 닭고기가 부드러워질 때까지 20-25분정도 조린다.
방송한 요리 토마토소스닭조림 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Stewed chicken with tomato sauce
[Ingredients] Chicken meat 500g, red sauce 250g, white wine 1 / 2C, olive oil, salt, pepper, soy sauce Appropriate amount
1. Peel the chicken skin and remove the water with a paper towel. Put 2T of olive oil in a frying pan and bake the whole dish over the fire.
2. Put the chicken leg in a pan and add red sauce, a little salt, and soy sauce.
3. Wipe off the grease on the pan of (1), add the white wine, boil in the medium heat, put it in the pot of (2), add water, boil once more and pour into the pot of (2).
4. If you lightly boil (3) on medium heat, cook for about 20-25 minutes until the chicken is soft and light.
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