소불고기 만들기
재료: 소고기, 사과, 양파, 배, 콩 발효액, 식용유, 팽이버섯, 파프리카, 양파, 당근, 쪽파
양념 재료: 저염간장과 시판용 간장 5큰술, 물엿 2큰술, 맛술 1큰술, 매실청 2큰술, 참기름 1큰술, 다진마늘 1큰술, 후추 약간, 생강가루 1/2 큰술, 으깬 참깨 1큰술
1. 사과, 양파, 배를 믹서기에 간다
2. 사과, 양파, 배를 간 것을 고기에 넣고 잠시 재워둔다
3. 양념 재료를 모두 섞어 양념장을 만들어 고기에 넣고 버무린다
4. 콩 발효액 한 큰술을 넣어준다
5. 프라이팬에 식용유를 두른다
6. 프라이팬에 양념 된 고기를 센 불로 볶는다
7. 고기가 익었을 때 썰어둔 채소를 넣는다
8. 마지막으로 참기름 한 큰술을 넣어준다
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Making small bulgogi
Ingredients: beef, apple, onion, pear, soybean fermentation liquid, edible oil, top mushroom, paprika, onion, carrot,
Seasoning ingredients: 5 tablespoons of low salt soy sauce and commercial soy sauce, 2 tablespoons of syrup, 1 tablespoon of liquor, 2 tablespoons of plum, 1 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon of chopped garlic, 1 tablespoon of black pepper, 1 tablespoon of ginger powder, 1 tablespoon of crushed sesame seeds
1. Go to the blender with apples, onions and pears.
2. Put the apples, onions, and pears into the meat and put them on for a while.
3. Mix seasoning ingredients to make marinade sauce.
4. Add one tablespoon of soybean fermented solution
5. Put cooking oil in the frying pan.
6. Fry the seasoned meat on the frying pan with high heat
7. Put the sliced vegetables when the meat is cooked.
8. Finally, add a tablespoon of sesame oil.
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