소고기 들깨 순두부
소고기 100g, 순두부 1개, 들깨가루 1/2C, 표고버섯 2개, 다진 마늘 1T, 소금약간, 다진 대파 3T, 청.홍 고추 1개, 달걀 1개, 참기름 1T, 식용류 약간, 물 3C
1. 볼에 소고기, 다진 마늘, 다진 양파 2T, 소금, 식용류를 넣고 버무린다.
2. 표고버섯은 송송 다지고 청고추, 홍고추는 어슷썬다.
3. 달군 냄비에 소고기 버무린 것을 달달 볶다가 표고버섯을 넣고 볶는다.
4. 물을 넣고 한소끔 끓으면 들깨가루를 먼저 풀어 넣는다.
5. 소금으로 간간하게 간을 맞추고 순두부를 살살 넣는다.
6. 찌개가 끓어오르면 대파, 청.홍 고추를 뿌리고 달걀을 살짝 올려 참기름을 넣어낸다.
방송한 요리 소고기 들깨 순두부 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Beef sesame seeds
100g of beef, 1 of mustard, 1 / 2C of perilla powder, 2 pieces of shiitake mushrooms, 1T of chopped garlic, 1T of salt, chopped green onion 3T, 1 blue and red pepper, 1 egg, 1T sesame oil,
1. Put beef, chopped garlic, chopped onion 2T, salt, and edible oil in the bowl.
2. Shiitake mushrooms are chopped, chongchu red pepper, ego sliced.
3. Fry the beef dumplings in a tsunagi pot and add shiitake mushrooms and fry them.
4. If you boil the water with a little boiling, put the perilla powder first.
5. Season the liver with salt and gently add the soy bean paste.
6. When the stew is boiled, sprinkle with green onion, blue and red pepper and put the egg up slightly to put sesame oil.
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