건자두 닭고기 완자
재료 : 건자두50g, 토마토 2개, 로메인 100g, 닭가슴살 300g, 두부 1/2모, 양파 1/2개, 간장 1작은술, 소금·후춧가루 약간, 다진 마늘 1큰술, 녹말가루 3큰술, 올리브유 약간
생강 간장소스 : 생강 2쪽, 간장 1/2컵, 생수 1/2컵, 청주 1/4컵, 맛술 1/4컵, 올리고당 1/4컵
1. 닭가슴살에 건자두, 으깬 두부, 간장, 다진 마늘, 소금, 후춧가루, 녹말가루를 넣어 반죽을 만든다.
2. 반죽을 치대 동그랗게 완자를 빚는다.
3. 간장, 물, 맛술, 청주, 생강을 넣고 양념장을 만든다.
4. 프라이팬에 완자와 양념장을 올린 후 졸여 완성한다.
방송한 요리 건자두 닭고기 완자 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Dried chicken balls
Ingredients: Dried potatoes 50g, 2 tomatoes, 100g of romaine, 300g of chicken breast, 1/2 cup of tofu, 1/2 of onion, 1 teaspoon soy sauce, salt, some black pepper, 1 tablespoon chopped garlic, 3 tablespoons of starch powder,
Ginger Soy sauce: 2 sides of ginger, 1/2 cup of soy sauce, 1/2 cup of mineral water, 1/4 cup of sake, 1/4 cup of liquorice, 1/4 cup of oligosaccharide
1. Make chicken dumplings with dried chestnuts, mashed tofu, soy sauce, chopped garlic, salt, black pepper, and starch powder.
2. Dough rolls and rolls a ball.
3. Put soy sauce, water, sashimi, sake, and ginger into sauce.
4. Put a balloon and sauce on a frying pan and boil it.
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