옛날 가지나물
재료 : 가지 6개, 쌀뜨물 3컵
나물무침양념장 : 다진 마늘 1t, 다진 파 2T, 나만의 맛 간장 1과 1/2T, 참기름 1T, 깨소금 1T, 소금 약간
1. 찜통에 쌀뜨물을 붓고 꼭지를 자른 가지를 넣고 4~7분 정도 쪄준다
2. 쪄낸 가지를 식힌 후 젓가락을 사용해먹기 좋은 크기로 찢는다
3. 다진 마늘 1t, 다진 파 2T, 맛 간장 1.5T, 참기름 1T, 깨소금 1T를 넣고 양념장을 만든다
4. 준비한 가지에 양념장을 넣고 무쳐 완성한다
방송한 요리 옛날 가지나물 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Old eggplant
Ingredients: 6 branches, 3 rice cakes
Garlic sauce 1t, minced garlic 2T, my taste 1 / 2T, sesame oil 1T, sesame salt 1T, salt
1. Pour rice in a steamer, add a branch cut off the faucet and steam it for 4 to 7 minutes
2. After chopping off the fattened branches, use chopsticks to tear it to a good size.
3. Chopped garlic 1t, chopped 2T, soy sauce 1.5T, sesame oil 1T, sesame seed 1T to make marinade
4. Add the sauce to the prepared branches
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