가지 마파두부밥
재료 : 가지말랭이 100g, 순두부 200g, 청양고추 1개, 붉은 고추 2개, 마늘 4쪽, 양파 1/2개, 대파 1대, 뜨거운 밥 약간
마파양념장 : 고운 고춧가루 1T, 간장 2T, 맛술 2T, 설탕 1T, 참기름 1T, 깨가루 1T, 다시마 우린 물 1컵, 쌀가루 2T, 소금 약간
1. 잘 말려진 가지 100g를 물에 주무르며 씻은 후 물기를 꽉 짜준다
2. 기름 두른 팬에 마늘 4쪽, 파 1대, 양파 1/2개, 불린 가지를 넣고 볶는다
3. 가지에 윤기가 나면 고춧가루 1T, 간장 2T, 맛술 2T, 설탕 1T로 간을 맞춘다
4. 다시마 육수 1컵, 찹쌀가루 2T로 농도를 맞추고 순두부 200g을 넣은 후 완성한다
방송한 요리 가지 마파두부밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Eggplant with tofu
Ingredients: Eggplant 100g, Tofu 200g, Cheongyang red pepper 1, Red pepper 2, 4 garlic, 1/2 onion, 1 green onions, Hot rice
MaPa sauce: 2 tablespoons red pepper powder, 2T soy sauce, 2T sugar, 1T sugar, sesame oil 1T, sesame powder 1T, kelp, 1 cup water, rice flour 2T, salt
1. Wash 100 g of dried eggplant with water, and wash it tightly.
2. Put 4 garlic, 1 par, 1/2 onion, and eggplant in a pan with oil and fry
3. When the egg is shiny, pepper powder 1T, soy sauce 2T, sweet potato 2T, sugar 1T
4. Put 1 tablespoon kelp and 2 t of glutinous rice powder and add 200 g of soybean paste.
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