곤약 연근 초조림
재료
곤약1팩, 연근2뿌리, 마늘쫑1묶음, ㆍ조림장~건다시마3장, 간장4큰술, 소금약간, 올리고당1큰술, 간사과1컵, 페페론치노7개, 표고버섯가루 1큰술, 물 2컵, 식초 5큰술
만드는 법
1.곤약은 한입크기로 잘라 끓는물에 식초1큰술 넣어 데쳐낸다
2.연근은 껍질을 벗기고 앏게 편썰어 물어 담궈둔다
3.마늘쫑은 4cm길이로 썰어서 팬에 기름을 두르고 볶는다
4.냄비에 조림장을 모두섞고 끓어 오르면 다시마는 건져내고 곤약,연근,마늘쫑을 넣어 중불로 은근히 졸여준다
방송한 요리 곤약 연근 초조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stewed konjac lotus root
material
1 pack of konjac, 2 roots of rootstock, 1 bundle of garlic, 3 pieces of dried kelp, 4 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon of salt, 1 oligosaccharide, 1 cup of capers, 7 pepperonchino, 1 tablespoon of mushroom powder, 2 cups of water , 5 tablespoons of vinegar
how to make
1. Konnyaku cut into bite size, boiling water, put 1 tablespoon vinegar and boil
2. Peel off the lotus root and slice it and bite it.
3. Garlic peel is cut into 4cm length and frying oil with pan
4. Mix all the vegetable seeds in the pot, boil it, and bring out the kelp, put konjac, lotus root,
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