가지 마파두부 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 6월 15일 방송한 요리 가지 마파두부 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

가지 마파두부

[재료] 가지 2개, 간 쇠고기100g, 대파흰부분 10cm,

물녹말3T, 튀김기름, 식용유, 식초 적당량

A: 생강다짐1t, 다진마늘 1T, 두반장 1/2-2/3T, 미소된장?된장1T

B: 치킨스탁1개, 물 1C, 청주1T, 간장 1T, 설탕 1T, 후추 적당량

1. 가지는 꼭지 떼고 깨끗이 씻어 툭툭 썰어둔다. 파는 다져둔다.

2. 기름을 180도정도로 달군 다음 (1)의 가지를 살짝 튀긴다. 초록색이 살짝 돌면 건져 기름을 거둬둔다.

3. 깊은 팬에 기름 두르고 마늘, 생강 넣고 간 고기 넣어 센 불에 볶는다. A를 넣고 다시 볶아낸다.

4. 맛있는 향이나면 B를 순서대로 넣고 (2)의 가지를 넣어 1-2분간 조린다. 다진 파를 넣고 물녹말을 조금씩 넣는다.

5. 강불로 올려 불을 강하게 한 다음, 식초1T를 뿌린 후 접시에 담는다.


방송한 요리 가지 마파두부 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Eggplant tofu

[Ingredients] 2 kinds of beef, 100g of liver beef,

Water starch 3T, frying oil, cooking oil, vinegar Appropriate amount

A: Ginger compaction 1t, Chopped garlic 1T, Two halves 1 / 2-2 / 3T, Miso miso and miso 1T

B: 1 chicken stock, 1C water, 1T sake, 1T soy sauce, 1T sugar, pepper Appropriate amount

1. Remove the nipple and wash it thoroughly and cut it off. I dig the dig.

2. Let the oil reach 180 degrees and then fry the branches of (1) lightly. When the green turns slightly, the oil is extracted.

3. Fry the oil in a deep pan, put garlic, ginger, and put the meat into a sauteed fire. Put A and roast it again.

4. If you have a delicious smell, put B in order and put (2) eggplant and cook for 1-2 minutes. Put chopped wave and put some starch in water.

5. Raise the fire to a strong fire, then spray 1T of vinegar and put it in a dish.

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