풋고추 젤리
[재료] 풋고추 2개, 배주스 5컵, 레몬즙 1컵, 설탕 3컵, 소금 약간, 젤라틴
1. 고추는 씨를 제거하고 잘게 다진다.
2. 배주스, 레몬즙, 설탕, 소금, 젤라틴을 냄비에 넣고 끓기 시작하면 풋고추를 넣어 2~3분간 더 끓인다.
3. 실온에서 식히며 엉기기 시작하면 가끔 저어주면서 굳힌다.
#####################################
Green pepper jelly
[Ingredients] 2 green peppers, 5 cups of pear juice, 1 cup of lemon juice, 3 cups of sugar, a little salt, gelatin
1. Remove the red pepper and finely chop.
2. Pour pear juice, lemon juice, sugar, salt, gelatin into the pan and start to boil. Add green pepper and simmer for 2 ~ 3 minutes.
3. Let it cool at room temperature.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.