아마씨유 샐러드
소스 - 양파 갈은 것3T. 물3T, 물6T, 꿀2T, 양조간장2T, 식초3T, 아마씨유3T
파잎2장 마늘다짐1t 청양고추다짐반개.
야채 - 배추속 양파 각색파프리카양상추 방풍잎 토마토
(1) 샐러드용 야채는 물에 담궈었다 물기 빼고 냉장
- 소스 만들기
(1)양파간 것과 물3T는 팬에서 수분을 거의 졸인 후 불에서 내려 물6T, 꿀, 간장, 식초와섞고 아마씨유도 넣는다.
(2) 보관용기에 파채마늘다짐 청양고추다짐을넣고 섞어놓은 소스를 붓고 뚜껑덥고 보관 1주일가능. 흔들어먹는다.
방송한 요리 아마씨유 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Salad with flaxseed oil
Sauce - Onion 3T. Water 3T, water 6T, honey 2T, brewed soy 2T, vinegar 3T, flaxseed oil 3T
2 paprika garlic compaction 1t Cheongyang red pepper comp.
Vegetables - Cabbage onions Appropiating paprika Lettuce leafy leaves Tomatoes
(1) Salad vegetables were dipped in water.
- Create a source
(1) Onions and water 3T, the water from the fan almost quench the fire, then mix with water 6T, honey, soy sauce, vinegar and flax seed induction.
(2) Garlic clay garnish in the storage container Cheongyang red pepper compaction, pour sauce mixed, hot lid and kept for 1 week. Shake to eat.
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