방풍나물 부침
부침반죽 - 달걀 1개 + 물 -> 1C , 밀가루 1C, 소금 1꼬집
방풍나물 10줄기(2cm굵기로 썰기), 양파체 1/2개, 청양고추 1개. 밀가루 1T
오징어 1/2마리(고운체), 포도씨유 약간, 엑스트라버진 코코넛 오일 1T
초간장 : 양조간장 1T 물 1t 식초 1T 방풍너물 줄기 다짐 1T
(1)볼에 부침용 재료를 넣고 전부 섞는다.
(2)방풍나물, 양파체, 청양고추 다짐을 섞어 밀가루를 체쳐 뿌린 후 반죽을 한국자 떠서 섞는다. 이 때 오징어체에도 밀가루를 약간 뿌려 준다.
(3)팬을 달구어 포도씨를 두루고 야채 섞은 반죽을 펼쳐놓고 오징어도 얹는다. 한 쪽이 구워지면 다시 뒤집어 구울 때 코코넛 오일을 얹어서 마무리 한다.
(4) 방풍나물 줄기를 다져놓은 초간장을 곁들연낸다.
방송한 요리 방풍나물 부침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Windy herb drop
Dough dough - 1 egg + water -> 1C, flour 1C, salt 1 pinch
10 Stalks of windshield (cut into 2cm thickness), 1/2 onion, 1 red pepper. Flour 1T
Cuttlefish 1/2 grain (grains), grape seed oil slightly, extra virgin coconut oil 1T
Sweet potatoes: brewed soy sauce 1T water 1t vinegar 1T windshield noodle stem compaction 1T
(1) Put all the ingredients into the bowl and mix.
(2) Mix windmill herbs, onion sashimi, and Cheongyang red pepper mixture and sift flour and mix. Sprinkle a little flour on the squid body at this time.
(3) Fry the pan, spread grape seeds, spread the dough mixed with vegetables, and put squid. When one side is baked, turn it over again and finish with coconut oil.
(4) Windsongs We paddle with the dried persimmon leaves that weaves the stem of herbs.
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