워터케피어
재료: 워터케피어 종균, 물, 유기농설탕,사과,레몬
1. 끓는 물에 설탕을 넣고 녹인다
2. 설탕물을 식혀 유리병에 담는다
3. 설탕물에 사과나 레몬 등 기호대로 과일을 넣고 캐피어 종균을 넣는다
4. 서늘한 곳에 3일 숙성한다
5. 사흘 후 과일은 걷어내고 뚜껑을 닫아 하루정도 더 숙성하면 톡 쏘는 맛이강해진다
방송한 요리 워터케피어 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Water kefir
Ingredients: Watercake seeds, water, organic sugar, apple, lemon
1. Add sugar in boiling water and melt.
2. Cool the sugar water and put it in a glass bottle.
3. Sugar Put fruit and fruit into the water, such as apples and lemons, put the capillary seeds
4. Mature for 3 days in a cool place
5. After 3 days, remove the fruit and close the lid. If it ages one more day, the taste becomes stronger.
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