엄나무 돼지 국밥
돼지목살 반근,엄나무 5개,우거지 6~7잎,대파 1뿌리,다진마늘 2큰술,새우젓,후추,청홍고추 각1개양념 – 마른고추 3개, 편썬생강 4쪽, 새우젓 1큰술, 물 1/2컵
1. 엄나무와 돼지목살을 넣어 푹 삶아 엄나무는 버리고 고기는 건져내어 납작납작 썬다
2. 우거지는 길쭉하게 썰고, 대파도 길게썬다
3. 핸드블랜더에 양념을 모두 넣어 갈아준다
4. 1의 국물에 양념을 넣고 우거지, 대파를 넣어 한소끔 끓인다
5. 4에 고기, 다진마늘, 청고추, 홍고추를 넣어 낸다
방송한 요리 엄나무 돼지 국밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Rice pork rice soup
Peppermint Reversal, 5 Pomegranate, 6 ~ 7 Leaf Wings, 1 Root of Broiler, 2 Tbsp Chopped Garlic, 1 Shrimp, Pepper, Blue Hog Pepper Seasoned - 3 Dried Peppers, 4 Pepper Ginger, 1 Tbsp / 2 cup
1. Put the pork and the pork into the meat, boil it well, throw away the pork, remove the meat and cut the pork flat.
2. Slice the ground in a long way, and cut long in a long time.
3. Put all the spices in hand blender
4. Add the spice in 1 broth, put the prawns in a bowl and boil it.
5. Put meat, chopped garlic, chili pepper and red pepper in 4
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