홍차버섯
재료: 홍차버섯 종균, 물, 유기농설탕, 홍차 티백
1. 홍차 티백을 물에 우린다
2. 끓는 물에 유기농설탕을 넣는다
3. 물을 30도까지 식히고 홍차 종균을 넣는다.
4. 유리병에 담아 고무줄과 면포로 밀봉한 후 날짜, 종류를 적는다
5. 20일 지나면서 막이 생기는데 이 막으로 인해 종균이 배양하면서 맛이 깊어진다
방송한 요리 홍차버섯 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Black mushroom
Ingredients: Tea mushroom seeds, water, organic sugar, tea tea bags
1. We make tea tea bags in water
2. Put organic sugar in boiling water
3. Cool the water to 30 degrees and put the tea seeds.
4. In a glass bottle, seal with rubber band and cotton cloth, and write the date and type.
5. After 20 days, the membrane is formed. This membrane deepens the taste by culturing the seed bacterium.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.